Kisaki Kyouiku kara Nigetai Watashi Mangası Anime Oluyor

Comic PASH! dergisinin resmi X (eski adıyla Twitter) hesabı Çarşamba günü Izumi Sawano ve Uri Sugata'nın Kisaki Kyouiku kara Nigetai Watashi (Prenses Derslerinden Kaçmak İstiyorum) mangasının televizyon anime uyarlamasını duyurdu.


Sawano ve Sugata, romantik fantastik mangayı Mart 2020'de Comic PASH! dergisinde serileştirmeye başladı. Shufu to Seikatsusha beşinci cildi 2 Kasım'da yayınladı. Serinin ciltlerinin toplam 1,2 milyon kopyası dolaşımda bulunuyor.

Kisaki Kyouiku kara Nigetai Watashi, Sawano'nun ilk olarak Ağustos 2018'de Shousetsuka ni Narou web sitesinde başlayan roman serisine dayanmaktadır. Shufu to Seikatsusha romanı satın aldı ve ilk cildi PASH! Books etiketiyle Nisan 2019'da Miru Yumesaki'nin illüstrasyonlarıyla yayımladı. İkinci ve son cilt ise Mart 2020'de yayımlandı.

J-Novel Club hem mangayı hem de light novel'ı İngilizce dijital yayın için lisansladı. İlk light novel cildi 20 Eylül'de satışa sunulurken, ikinci ve son cildin 22 Kasım'da yayınlanması planlanıyor. İlk manga cildi ise 29 Kasım'da yayınlanacak.

Konu

Bir dükün kızı olan Leticia Dorman, yedi yaşından beri veliaht prens Clarke ile nişanlıdır. Bir zamanlar neşeli bir çocuk olmasına rağmen, geleceğin kraliçesine yakışır davranışlar sergilemesi için on yıl boyunca sıkı dersler almıştır. Özgürlüğünü kaybettiği için perişan olan Leticia, prensin bir gün başka bir kadına ilgi duyabileceği umuduna tutunur ve prens bir kraliyet balosuna yanında tanımadığı bir kadınla geldiğinde, nişanının bozulduğunu görerek çok sevinir. Sonunda hayalleri gerçek olmuştur! Lettie hiç vakit kaybetmeden yeni huzurlu yaşamı için kırsal bölgeye çekilir, ancak prens ortaya çıkıp ona hâlâ nişanlısı olduğunu söylediğinde sevinci kısa sürer. Prens Clarke onun kalbini kazanmaya ve onunla evlenmeye kararlıdır. Lettie ona direnmeye ve kaçmaya kararlıdır. Evren ise hiçbir şekilde yardımcı olmamaya kararlıdır. (Kaynak: J-Novel Club)

Duyuru



Manga özel sitesi: https://pash-up.jp/content/00000322

Roman özel sitesi: https://pashbooks.jp/series/kisaki/

Kaynak: PR Times

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski