"Jibaku Shounen Hanako-kun" İkinci Sezona Kavuşuyor, Spin-off Geliyor

Jibaku Shounen Hanako-kun (Tuvalet Hayaleti Hanako-kun) anime serisinin resmi web sitesi Perşembe günü Jibaku Shounen Hanako-kun televizyon animesi için ikinci bir sezon ve Houkago Shounen Hanako-kun (After-School Hanako-kun) spin-off animesi için bir devam serisi duyurdu. Spin-off'un 2024 Sonbaharında 4 bölüm halinde yayınlanması planlanıyor.


Orijinal manga Aralık 2014'te GFantasy dergisinde başladı. Square Enix 20. cildi 25 Ağustos'ta gönderdi.

Spin-off manga Şubat 2018'de pixiv comic'in PFantapy web dergisinde serileştirilmeye başlandı. Square Enix ilk cildi Ağustos 2019'da gönderdi.

Yen Press ana mangayı 2017'de İngilizce olarak lisansladı ve 18 Temmuz'da 18. cildi yayınladı. 19. cildin 12 Aralık'ta yayınlanması planlanıyor. Ayrıca spin-off mangasını da lisansladılar ve Nisan 2021'de yayınladılar. Square Enix her iki mangayı da Manga UP aracılığıyla dijital olarak İngilizce yayınlıyor!

Lerche, orijinal mangayı Kış 2020'de 12 bölümlük bir televizyon animesine ve Sonbahar 2023'te spin-off mangaya uyarladı. Funimation ve Crunchyroll ana seriyi İngilizce altyazılı ve dublajlı olarak yayınlamaktadır. Crunchyroll ayrıca spin-off'u altyazılı ve dublajlı olarak yayınlamaktadır.

Resmi site: https://www.tbs.co.jp/anime/hanakokun/

Resmi Twitter: @hanakokun_info

Kaynak: Jibaku Shounen Hanako-kun Resmi Twitter

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski