Vampire Dormitory Mangası 2024'te Anime Oluyor

Avex Pictures Pazartesi günü Ema Tooyama'nın Vampire Dormitory mangasının televizyon anime uyarlaması için resmi bir web sitesi açarak ana kadroyu ve bir teaser görselini (resimde) ortaya çıkardı. Nakayoshi dergisinin 70. yıldönümü ve Tooyama'nın manga yazarı olarak 20. çıkış yıldönümü anısına hazırlanan anime serisi 2024 yılında gösterime girecek.


Personel

Yönetmen: Nobuyoshi Nagayama (Uramichi Oniisan, Renai Flops)

Senaryo: Touko Machida (Saikyou Onmyouji no Isekai Tenseiki, Tenkuu Shinpan)

Karakter Tasarımı: Naomi Tsuruta (NieR:Automata Ver1.1a animasyon yönetmeni, Ayaka anahtar animasyonu)

Stüdyo: Studio Blanc.

Tooyama doğaüstü romantizm mangasını Nakayoshi'de Ekim 2018'de serileştirmeye başladı ve ilk bölümü Temmuz 2022'de bitirdi. İkinci bölüm aynı yılın Aralık ayında yayınlandı. Kodansha 11. cildi 13 Haziran'da yayınladı ve 12. cildin 13 Kasım'da yayınlanması planlanıyor.

Konu

Mito Yamamoto güzel bir adamdır, öyle ki çalıştığı restorana her gün kadınlar akın etmektedir. Restoran sahibi artık canına tak ettiğine karar verince Mito'yu kovar, onu işsiz ve ev diyebileceği bir yeri olmadan bırakır.

Kısa bir süre sonra, Mito bir kafeye rastlar ve kırık cam yüzünden eli kesilir. Ruka Saotome adında tuhaf bir adam Mito'yu kenara çekerek muhtemelen yarasına bakar, ancak bunun yerine Mito'nun kanını yalayarak temizler ve Mito'dan gitmesini istemeden önce tadının iğrenç olduğunu söyler. O gecenin ilerleyen saatlerinde Mito yanlışlıkla bir binanın çatısından kayar ve vampir olduğunu açıklayan Ruka tarafından yakalanır.

Ruka, bir erkeğin kanının tadının iğrenç olduğunu ve sevilmeyen birinin kanının daha da kötü bir tadı olduğunu açıklar. Bununla birlikte, Ruka kızlardan içemez, bu yüzden kölesi olacak güzel bir oğlan aramaktadır. Mito'nun bu rolü üstlenmesini ve Ruka'nın sevgisinin kanını "olgunlaştırmasına" izin vermesini önerir. Mito kabul eder ve Ruka ile birlikte Hijirigaoka Erkek Akademisi'nin yatakhanesinde yaşamaya başlar. Ancak, tüm bunlarda tek bir sorun vardır: Mito aslında bir kızdır!

Resmi site: https://vampire-dormitory.com/

Resmi X (Twitter): @vampiredorm_PR

Kaynak: Basın Bülteni

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski