"The New Gate" Light Novel'ı 2024'te Anime Oluyor

Yayıncı şirket AlphaPolis, Perşembe günü Shinogi Kazanami'nin The New Gate hafif romanının televizyon anime uyarlamasını duyurdu ve ana oyuncu kadrosunu, personeli ve bir teaser görselini (resimde) açıkladı. Televizyon animesinin 2024 yılında gösterime girmesi planlanıyor.


Oyuncular

Shin: Kensho Ono (Owari no Seraph)

Schnee Raizar: Asami Seto (Tate no Yuusha no Nariagari)

Tiera Lucent: Kaede Hondo (Itai no wa Iya nanode Bougyoryoku ni Kyokufuri Shitai to Omoimasu.)

Personel

Yönetmen: Tamaki Nakatsu (Hyouken no Majutsushi ga Sekai wo Suberu bölüm yönetmeni)

Seri Kompozisyonu: Hiroki Uchida (Shikkakumon no Saikyou Kenja)

Karakter Tasarımı: Itsuki Takemoto (Hyouken no Majutsushi ga Sekai wo Suberu alt karakter tasarımı)

Müzik: Tatsuhiko Saiki (Higeki no Genkyou to Naru Saikyou Gedou Last Boss Joou wa Tami no Tame ni Tsukushimasu.), Yuya Mori (Kemono Jihen), Misaki Tsuchida, Tsukumi Tanaka

Stüdyo: Yokohama Animasyon Laboratuvarı, Cloud Hearts

Kazanami aksiyon fantezi hafif romanını 2013 yılında Shousetsuka ni Narou web sitesinde kaleme almaya başladı. AlphaPolis romanı satın aldı ve aynı yılın Aralık ayında Makai no Juumin'in çizimlerini içeren ilk cildi yayınladı. KeG (Gaikotsu Kishi-sama, Tadaima Isekai e Odekakechuu) on ve on birinci ciltlerin illüstrasyonlarından sorumluydu ve Akira Banpai 12. ciltten itibaren illüstratör olarak görevi devraldı. Eylül 2022'de yayımlanan 21. cildin ardından 22. cildin de 20 Kasım'da yayımlanması planlanıyor. Hikayenin ciltlerinin toplam 2,5 milyon kopyası dolaşımda.

Yoshiyuki Miwa, Kasım 2014'te AlphaPolis Web Manga dergisinde bir manga uyarlaması çizmeye başladı. 13. cilt 24 Şubat'ta satışa sunuldu.

One Peace mangayı Mart 2020'de İngilizce olarak lisansladı ve 10 Şubat'ta 11. cildi yayınladı. 12. cildin ise Şubat 2024'te yayınlanması planlanıyor. AlphaPolis de mangayı Alpha Manga uygulaması ve web sitesinde yayınlıyor.

Konu

"The New Gate" on binlerce oyuncunun yer aldığı çevrimiçi bir ölüm kalım oyunudur. En yetenekli kıdemli oyuncu olan Shin sayesinde diğer oyuncular sonunda oyundan çıkacaktır. Shin son boss'u öldürmüştür ve gizemli bir ışıkla kör olduğunda nihayet kaçabileceğine inanmaktadır. Uyandığında kendini 500 yıl sonra oyunun dünyasında bulur! Böylece eşsiz bir efsanevi oyuncunun hayatında yeni bir bölüm başlar! (Kaynak: Alpha Manga)

Resmi site: https://the-new-gate-pr.com/

Resmi X (Twitter): @thenewgateanime

Kaynak: PR Times

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski