Yeni Blue Exorcist Animesi Geliyor

Daisuke Yoshida Studio VOLN'da anime yönetiyor

Aniplex Pazar günü Kazue Katō'nun Blue Exorcist mangasından uyarlanan yeni animenin adını, Ocak 2024'teki çıkışını ve tanıtım videosunu duyurdu. Anime Blue Exorcist başlığını taşıyor: Shimane Illuminati Saga adını taşıyor. Anime, Katō'nun orijinal mangasının 10-15. ciltlerine dayanacak.

   

Aniplex ayrıca yeni bir görsel de yayınladı.

aoex_kv1_forweb

Anime eski seslendirme kadrosuna sahip olacak.

Animeyi Studio VOLN'da Daisuke Yoshida yönetiyor ve Toshiya Ono serinin senaryolarını denetliyor. Yurie Oohigashi karakter tasarımcısı ve baş animasyon yönetmeni, Kohta Yamamoto ve Hiroyuki Sawano ise müzikleri besteliyor.

be-visual

Katō, 2009 yılında Jump SQ'da Blue Exorcist mangasını başlattı. Manga Temmuz 2021'de ara verdi ve Mayıs 2022'de yeniden başladı. Manganın dolaşımda 25 milyondan fazla kopyası bulunmaktadır.

Viz Media mangayı İngilizce olarak yayınlıyor ve hikayeyi anlatıyor:

Ünlü bir şeytan kovucu olan Peder Fujimoto tarafından yetiştirilen Rin Okumura, gerçek babasını hiç tanımamıştır. Bir gün Peder Fujimoto ile girdiği kadersel bir tartışma Rin'i korkunç bir gerçekle yüzleşmeye zorlar: Rin'in damarlarında şeytan lordu Şeytan'ın kanı akmaktadır! Rin, Şeytan'ı yenmeye yemin eder ama bunu yapmak için gizemli Gerçek Haç Akademisi'ne girmesi ve kendisinin de bir şeytan kovucu olması gerekmektedir. Rin hem iblislerle savaşıp hem de şeytani soyunu gizli tutabilecek mi? Bu hiç kolay olmayacak, özellikle de babasının kılıcını çekmek içindeki şeytani gücü serbest bıraktığında!

Manga, 2011 yılında 25 bölümlük bir televizyon anime serisine ve Blue Exorcist'e ilham verdi: Kuro Runs Away From Home OAV de 2011 yılında gösterime girdi. Blue Exorcist filmi daha sonra Aralık 2012'de Japonya'da gösterime girdi. The Blue Exorcist: Kyoto Saga televizyon animesinin prömiyeri 2017'de yapıldı ve 12 bölüm yayınlandı.

Seride ayrıca birkaç roman ve bir dizi sahne oyunu da yer alıyor.

Kaynak: Basın bülteni

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski