Hakuto no Ken Mangası Yeniden Anime Oluyor

Warner Bros. Japonya Çarşamba günü Buronson ve Tetsuo Hara'nın Hokuto no Ken (Fist of the North Star) mangası için yeni bir anime projesini duyurdu ve bir teaser görsel yayınladı. Hokuto no Ken: Fist of the North Star başlıklı yeni anime manganın 40. yıldönümünü kutluyor.

Buronson ve Hara aksiyon dramasını 1983'ten 1988'e kadar Weekly Shounen Jump'ta serileştirdi ve 27 cilt halinde derledi. Shueisha daha sonra seriyi 1991-1992 yıllarında 15 koleksiyon baskı cildi ve 1997-1998 yıllarında 15 bunkoban cildi olarak yeniden bastı. Hokuto no Ken'in ciltleri dünya çapında toplam 100 milyon kopya satmıştır.

Toei Animation, Ekim 1984'ten Mart 1987'ye kadar 109 bölüm halinde yayınlanan bir televizyon anime uyarlaması üretti. Mart 1987'den Şubat 1988'e kadar ikinci bir sezon yayınlanmış, ardından Temmuz 2003'ten Mayıs 2004'e kadar üç bölümlük ova animesi yayınlanmıştır.

VIZ Media mangayı Ekim 2020'de İngilizce olarak lisansladı ve dokuzuncu cildi 27 Haziran'da, onuncu cildi ise 26 Eylül'de yayınlamayı planladı.

Coamix Çarşamba günü 18 ciltlik yeni baskının ilk iki cildini yayınladı. Üçüncü ve dördüncü ciltler 20 Eylül'de satışa sunulacak ve sonraki ciltler her ayın 20'sinde yayınlanacak.

Konu:

199x yılında, dünya nükleer savaşın alevleri içinde kaldı.

Okyanusun kuruması ve Dünya'nın paramparça olmasıyla tüm yaşam yok olmuş gibi görünse de insanlar inatla hayatta kalmayı başardı. Ancak, kıyamet sonrası dünyaya hakim olan şey katıksız şiddetti. Geriye kalan insanlık iki gruba ayrılmıştır: Öldürenler ve alabildiklerini alanlar ile sömürülenler.

Zayıflar için tüm umutlar tükenmiş gibi görünürken, yırtık pırtık giysiler içinde bir adam ortaya çıkar. O, Büyük Ayı şeklindeki yedi çivi benzeri yara iziyle Hokuto Shinken dövüş sanatlarının gerçek varisi olan Kenshiro'dur. Efsanevi bir kurtarıcı olma yolculuğu başlıyor! (Kaynak: Warner Bros. Japonya, düzenlenmiştir)

Resmi Twitter: @hokutonokeninfo

Kaynak Basın Bülteni

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski